Reviews

Met meerwaarde

Rated 5 out of 5
februari 11, 2024

Eerst heeft mijn dochter wiskunde bijles gehad. Dat beviel erg goed. Ze had een klein steuntje in de rug nodig en is toen ook 1 middag in de week naar huiswerkbegeleiding gegaan. Dit vond ze ook fijn en handig.

De gesprekken met Liesbeth en Erwin zijn fijn. Ook heeft ze het over vervolgopleidingen gehad en heeft Erwin zijn ervaring gedeeld met mijn dochter. Dat geeft meerwaarde want als ouder weet je ook niet alles en hoe fijn is dat iemand uit de praktijk handige informatie kan delen met de jeugd 😉

Jane Elisabeth
Verified

Onze zoon heeft met hulp van Erwin en Liesbeth zijn doel gehaald.

Rated 5 out of 5
augustus 2, 2023

De sfeer, de begeleiding en de juiste hulp. Onze zoon gaat graag naar Lef in leren. Hij heeft precies de juiste hulp gekregen om de puntjes op de i te zetten en door te stromen naar 4 gymnasium met het vakkenpakket van zijn keuze.

Erwin en Liesbeth weten wat hij nodig heeft en daar krijgt hij dan weer zelfvertrouwen van!

Karin
Verified

Fijne werkruimte en goede hulp

Rated 5 out of 5
juni 28, 2023

Ik had best veel moeite met bepaalde vakken voordat ik hier kwam, maar nu sta ik voor allemaal voldoende! De hulp van meneer Hudepohl en mevrouw Meijer is erg fijn!

Floris
Verified

Plezier in leren

Rated 5 out of 5
mei 15, 2023

Onze dochter liep vast, huiswerk maken deed ze op school en toetsen leren thuis. Uren en uren achter elkaar leren, (hele lange) samenvattingen schrijven een onvoldoendes halen. Wat een verdriet……. en vervolgens een negatief zelfbeeld.

Nu gaat ze sinds 2,5 maand naar Lef in Leren. Wat een grote stappen maakt ze………Het allerbelangrijkste is dat ze serieus wordt genomen en door de juiste aanpak en een goede manier van leren aan te leren vliegen haar cijfers omhoog. Ze heeft nu weer plezier in school en het leren is geen straf meer.

Robine gaat dan ook heel graag naar Liesbeth en Erwin.

Susanne
Verified

Fijne werkplek en je wordt goed geholpen

Rated 5 out of 5
april 4, 2023

Erg fijne plek! Rustige sfeer en fijne begeleiding! Je wordt bij het leren leren echt goed geholpen, want in een maand zijn mijn cijfers omhoog gevlogen! Zeker een aanrader als je zoekt voor een sfeer volle maar ook rustige begeleiding.

Anoniem
Verified